Sony anunță două noi modele de telefoane din colecția de primăvară: Xperia SP și Xperia L

5.088 ori
<b>Sony anunță două noi modele de telefoane din colecția de primăvară: Xperia SP și Xperia L</b>Sony a anunțat astăzi două noi modele de telefoane din seria Xperia, care vin să completeze colecția de primăvara a companiei japoneze. E vorba despre Sony Xperia SP și Sony Xperia L. Primul vine cu un display HD și tehnologie 4G LTE, iar al...

Sony a anunțat astăzi două noi modele de telefoane din seria Xperia, care vin să completeze colecția de primăvara a companiei japoneze. E vorba despre Sony Xperia SP și Sony Xperia L. Primul vine cu un display HD și tehnologie 4G LTE, iar al doilea are un design elegant și o cameră performantă.

Ca și Sony Xperia Z, aceste modele au parte de NFC și de modul de funcționare a bateriei Stamina, care prelungește durata de viață a bateriei. Sony Xperia SP vine cu un display Reality HD de 4.6 inch și tehnologie Mobile Bravia Engine 2, inaugurata de Xperia Z pe piață. Xperia SP vine cu o carcasă eleganta din aluminiu, funcții one touch cu NFC pentru a vizualiza conținutul smartphone-ului pe TV sau a trimite muzica ușor între două terminale.

Beneficiem și de conectivitate 4G LTE pe acest model, iar în spate se afla o cameră de 8 megapixeli cu sensor Exmor RS. Handsetul va sosi în culorile roșu, negru și alb. Xperia L vine și el cu o cameră de 8 megapixeli cu senzor Sony Exmor RS, HDR și un buton dedicat care activează camera în mai puțin de o secundă. Avem parte și de un ecran FWVGA de 4.3 inch și o baterie de 1750 mAh, care ar trebui să asigure pană la 8 ore și 30 de minute de convorbiri GSM.

Sony Xperia L

Ambele telefoane vin cu Android 4.1 Jelly Bean și 8 GB memorie internă, plus slot microSD. Xperia SP are un procesor Qualcomm dual core de 1.7 GHz, iar Xperia L un Qualcomm dual core de 1 GHz. Așteptăm și prețuri pentru aceste două noi modele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×