Google Play Împlinește un an! Iată și ofertele speciale cadou din partea Google!

1.426 ori
<b>Google Play Împlinește un an! Iată și ofertele speciale cadou din partea Google!</b>Deși a trecut doar un an de când Android Market a fost rebranduit în Google Play Store, avem senzația că acest nume se aplică de când lumea. Cu ocazia împlinirii a un an de existență, Google aduce și câteva oferte speciale în cadrul...

Deși a trecut doar un an de când Android Market a fost rebranduit în Google Play Store, avem senzația că acest nume se aplică de când lumea. Cu ocazia împlinirii a un an de existență, Google aduce și câteva oferte speciale în cadrul magazinului sau de aplicații.

Rețineți că Google Play are și rolul de a oferi filme, muzică, cărți și aplicații pe telefoanele și tabletele Android. Magazinul a crescut exponențial, ajungând acum la peste 700.000 de aplicații și jocuri. Google a încheiat parteneriate cu marii producători de muzică, filme și cu publisherii pentru cele mai noi seriale TV, cărți, reviste, albume și filme de lung metraj. în plus, au adăugat noi metode de a plăti pentru conținut, inclusiv prin factura telefonică sau carduri cadou, care vor debuta în Marea Britanie în această săptămână.

Aici găsiți toate promoțiile aniversare de la Google, dacă sunteți curioși. Interesant că e că ofertele se aplică și asupra produselor reale cumpărate prin aplicații. Spre exemplu, prin aplicația Hotels.com puteți să rezervați o cameră de hotel cu 10% mai ieftin. Jocuri precum Yumby Smash și Royal Revolt primesc personaje, respectiv hărți tematice legate de Android. Sincer să fiu mi-aș fi dorit poate și o listă cu jocuri gratuite, poate chiar noul Temple Run Oz, care costă un dolar.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×