Samsung Galaxy Tab 7 cu procesor dual-core la 1.2 Ghz

1.683 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 7 cu procesor dual-core la 1.2 Ghz</b>Pe plan local a fost lansată Samsung Galaxy Tab 10.1v și internațional din iunie este disponibilă Galaxy Tab 10.1. Au și început zvonurile legate de o tabletă nouă a Samsung care să aibă la bază procesorul dual-core de 1.2 Ghz regăsit și...

Pe plan local a fost lansată Samsung Galaxy Tab 10.1v și internațional din iunie este disponibilă Galaxy Tab 10.1. Au și început zvonurile legate de o tabletă nouă a Samsung care să aibă la bază procesorul dual-core de 1.2 Ghz regăsit și Samsung Galaxy S II. Lansarea ar urma să aibă loc în această vară.

Galaxy Tab 7 poate fi considerat succesorul lui Samsung Galaxy Tab - prima tabletă Android a sud-coreenilor. Ecranul urmând a avea 7 inch și aș zice că va intra în luptă directă cu HTC Flyer sau BlackBerry PlayBook.

Procesorul Exynos de pe SGS II ar urma să fie însoțit de 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare și microSD de până la 32 GB. Se menține echivalarea: SGS - Galaxy Tab, SGS II - Galaxy Tab 7. Ar fi mai puternică și decât modelel Galaxy Tab 8.9 sau 10.1 ce au chipset Tegra 2 de la Nvidia cu dual-core la 1 Ghz. Exynos depășește Tegra 2 și o dovadă ar fi testele de benchmark efectuate pe LG Optimus 2X și Samsung Galaxy S II în Quadrant unde primul scotea în jur de 2.500 de puncte, iar Galaxy S II în jur de 3.200 puncte.

Observați cum Samsung dezvoltă rapid o gamă de tablete Android acoperind toate nișele și aducând un hardware performant. Va fi interesant dacă vor implementa Android 2.3 Gingerbread sau vor face trecerea spre HoneyComb pe Galaxy Tab 7.

Anunțul oficial se va face conform zvonurilor în septembrie 2011 și așa s-a procedat și cu Galaxy Tab ce a avut premiera la IFA Berlin.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×