Primul telefon dual core de la Sony Ericsson Își face apariția Într-o imagine - acesta este Xperia Duo!

2.047 ori
<b>Primul telefon dual core de la Sony Ericsson Își face apariția Într-o imagine - acesta este Xperia Duo!</b>în vreme ce în ultima vreme scăpările celor de la Sony Ericsson au fost mai degrabă modele Walkman sau terminale cu funcții mid-end, iată că acum a ajuns pe web mai devreme decât ar fi trebuit un super-smartphone cu procesor dual core. &nbsp;...

în vreme ce în ultima vreme scăpările celor de la Sony Ericsson au fost mai degrabă modele Walkman sau terminale cu funcții mid-end, iată că acum a ajuns pe web mai devreme decât ar fi trebuit un super-smartphone cu procesor dual core.

Acest model reprezintă o premieră pentru Sony Ericsson, care nu are încât un telefon dual core în portofoliu și se pare că numele nou-venitului ar fi Xperia Duo. Informațiile vin de la blogul chinez IT168, care a postat și această imagine, care trebuie totuși privită cu precauție, mai ales că ar putea fi doar un prototip sau un concept.

Remarcăm prezența unui display touch de 4.3 inchi care ocupa o foarte mare parte a zonei frontale a telefonului, amintindu-ne de scăpările recente ale lui iPhone 5, model care se zvonește că ar promova acest design "edge to edge". în rest, designul amintește de cel al lui Xperia Arc, mai ales în zona butoanelor Android.

Ne așteptam să vedem și o cameră ultraperformantă pe acest smartphone, asta dacă el este real...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×