Samsung Galaxy Tab, În curând În varianta de 10 inchi? Noua generație de display-uri Samsung confirmată!

1.527 ori
<b>Samsung Galaxy Tab, În curând În varianta de 10 inchi? Noua generație de display-uri Samsung confirmată!</b>Dupa ce Samsung a anunțat că va lansa o versiune cu ecran AMOLED de 7 inchi a tabletei Galaxy Tab, compania asiatica a prezentat oficial și un Plastic LCD de 10.1 inchi, care urmează să fie folosit pe netbook-urile sale. Zvonurile afirmă că...

Dupa ce Samsunga anunțat că va lansa o versiune cu ecran AMOLED de 7 inchi a tabletei Galaxy Tab, compania asiatica a prezentat oficial și un Plastic LCD de 10.1 inchi, care urmează să fie folosit pe netbook-urile sale. Zvonurile afirmă că această tehnologie ar putea ajunge și pe urmatoarea generație de tableturi Galaxy.

Din păcate, producția în masă a acestor panouri LCD va debuta peste 2 sau 3 ani, deci seria actuală de tablete nu va beneficia de noua tehnologie. Ar trebui menționat că display-ul are avantaje numeroase față de predecesorul său, precum grosimea de doar 1.88 mm și faptul că se bazează pe un material plastic, care îi păstrează grosimea redusă și face ecranul foarte rezistent.

Display-ul de 10.1 inchi va suporta rezoluții WSVGA (1024 x 600 pixeli), luminozitate de nivel 250 cd/m2 și o rată de contrast de 1000:1.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×