Sony Ericsson ANZU, urmașul lui XPERIA X10, dotat cu Android Gingerbread?

1.456 ori
<b>Sony Ericsson ANZU, urmașul lui XPERIA X10, dotat cu Android Gingerbread?</b>Era cazul ca Sony Ericsson XPERIA X10 să aibă un urmaș, mai ales că acest terminal a fost tras în jos de amânări și actualizările întârziate de software. Ei bine, iată ca X10 va fi urmat de modelul ANZU, nume de cod pentru primul terminal Sony...

Era cazul ca Sony Ericsson XPERIA X10 să aibă un urmaș, mai ales că acest terminal a fost tras în jos de amânări și actualizările întârziate de software. Ei bine, iată ca X10 va fi urmat de modelul ANZU, nume de cod pentru primul terminal Sony Ericsson ce va rula Android Gingerbread. Au apărut și primele imagini cu acest handset, dupa cum puteți vedea mai jos:

Se pare că ANZU va sosi cu un display de 4.3 inchi, ieșire HDMI și va fi un terminal "foarte slim", conform surselor care au scăpat aceste imagini. Sony Ericsson dorește să lanseze telefonul în primul trimestru al anului viitor și după cum puteți observa, nou-venitul adoptă un design similar cu cel al lui XPERIA X10.

Deocamdată avem de-a face doar cu un prototip, de vreme ce ANZU rulează Android 2.1 (kernel in versiunea 2.6.29), dar sperăm să nu asistăm la o lansare grăbită a telefonului, cu Eclair la bord.

Sony Ericsson ANZU, urmașul lui XPERIA X10, dotat cu Android Gingerbread?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×