Samsung Galaxy Tab S2 8.0 îşi face apariţia în două noi fotografii hands-on

943 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S2 8.0 îşi face apariţia în două noi fotografii hands-on</b>Se pare că ne apropiem tot mai mult de debutul tabletelor Samsung Galaxy Tab S2, deoarece scăpările acestora se &icirc;nmulţesc. Certificate deja de TENAA şi FCC, tabletele cu ecrane de 8 şi 9.7 inch au apărut p&acirc;nă acum mai degrabă &icirc;n...

Se pare că ne apropiem tot mai mult de debutul tabletelor Samsung Galaxy Tab S2, deoarece scăpările acestora se înmulţesc. Certificate deja de TENAA şi FCC, tabletele cu ecrane de 8 şi 9.7 inch au apărut până acum mai degrabă în randari sau fotografii oficiale. Ei bine, azi vedem şi o imagine hands on puţin blurata cu modelul de 8 inch.

Se pare că aceste noi imagini provin de la o autoritate de certificare din Taiwan de această dată. Observăm că terminalul are colţurile rotunjite, un buton Home fizic tipic Samsung, probabil şi cu scanner de amprente inclus şi că marginile ecranului nu sunt chiar subţiri, pentru pretenţiile anului 2015. Tableta ar urma să includă un ecran de 8 inch, cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, un procesor Exynos octa core tactat la 1.9 GHz şi 3 GB RAM.

În spate se afla o cameră de 8 MP fără blitz, iar în faţă una de 2 MP. Lista de dotări e întregită de 16 GB stocare, slot microSD şi trebuie menţionată aici din nou grosimea incredibilă de doar 5.4 mm a ambelor tablete. Oare o astfel de talie va predispune terminalele la vreun nou Bendgate?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×