Samsung Galaxy V Plus este lansat oficial; terminal low-end cu preț de 82$

1.604 ori
<b>Samsung Galaxy V Plus este lansat oficial; terminal low-end cu preț de 82$</b>&Icirc;n cursul acestei zile, Samsung a mai introdus un nou telefon pe piață, de această dată unul low-end denumit Galaxy V Plus. Deși numele poate crea confuzie prin asemănarea cu S5 Plus, aflați că &icirc;ntre cele două terminale nu avem deloc...

În cursul acestei zile, Samsung a mai introdus un nou telefon pe piață, de această dată unul low-end denumit Galaxy V Plus. Deși numele poate crea confuzie prin asemănarea cu S5 Plus, aflați că între cele două terminale nu avem deloc elemente comune.

Samsung Galaxy V Plus beneficiază de un display TFT de 4 inch cu rezoluție 800 x 480 pixeli, 512 MB memorie RAM, un procesor dual-core de 1.2 GHz și 2 GB spațiu intern de stocare. Primim un slot pentru carduri microSD de până la 64 GB, o cameră foto principală de 3 megapixeli și un senzor frontal VGA.

Samsung Galaxy V Plus

Acest telefon aduce conectivitate 3G, A-GPS/Glonass, un jack audio de 3.5 mm și sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Galaxy V Plus sosește într-o carcasă cu grosime de 10.7 mm a cărei greutate este de 123 grame. Potrivit unor magazine online din Asia, prețul acestui produs este de 82$.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×