eMAG topește prețurile în perioada 7-13 iulie; LG G4 costă acum 2.479 lei

2.011 ori
<b>eMAG topește prețurile în perioada 7-13 iulie; LG G4 costă acum 2.479 lei</b>Odată cu aceste zile caniculare prin care trecem, cei de la eMAG s-au g&acirc;ndit că o campanie de reduceri nu ar strica deloc, motiv pentru care &icirc;n perioada 7 - 13 iulie avem parte de prețuri speciale pentru produsele electronice, tabletele și...

Odată cu aceste zile caniculare prin care trecem, cei de la eMAG s-au gândit că o campanie de reduceri nu ar strica deloc, motiv pentru care în perioada 7 - 13 iulie avem parte de prețuri speciale pentru produsele electronice, tabletele și desigur smartphone-urile aflate în stocurile magazinului.

Printre ofertele disponibile în categoria smartphone, îl avem în primul rând pe LG G4, telefon care în versiunea cu spate din plastic, costă acum 2.479 lei(preț vechi 2.899 lei). După cum bine știți, acest device a fost pe masa de teste Mobilissimo pentru o bucată bună de timp, recenzia sa alături de impresii fiind disponibilă aici.

De asemenea, un alt telefon cu preț interesant, este Allview P6 Energy. Acest device cu preț de 679 lei se poate lăuda cu o baterie de 5000 mAh la pachet, baterie ce poate încărca și alte terminale prin intermediul unui cablu OTG.

Nu în ultimul rând, ne atrage atenția tableta Lenovo Tab S8-50, produs ce aduce un display Full HD de 8 inch, 2 GB memorie RAM DDR3, procesor quad-core Intel Atom Z3745 de 1.86 GHz, conectivitate 4G LTE și Android KitKat. Prețul său este de 999 lei acum(preț vechi 1419 lei).

Acest device și alte modele cu prețuri speciale pot fi regăsite pe site-ul eMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×