Samsung Galaxy XCover 2 debutează pe 7 martie, costă 319 euro

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.107 ori
<b>Samsung Galaxy XCover 2 debutează pe 7 martie, costă 319 euro</b>Samsung Galaxy XCover a avut parte de o promovare intensivă în media românească și din câte am înțeles s-a vândut destul de bine. Ei bine, acum are și un urmaș, Samsung Galaxy XCover 2, pe care l-am văzut în acțiune la MWC 2013 și care deja...

Samsung Galaxy XCover a avut parte de o promovare intensivă în media românească și din câte am înțeles s-a vândut destul de bine. Ei bine, acum are și un urmaș, Samsung Galaxy XCover 2, pe care l-am văzut în acțiune la MWC 2013 și care deja ajunge în magazine în această lună.

Terminalul și-a făcut apariția în lista de produse a unui retailer finlandez, care a confirmat lansarea sa în Europa pe 7 martie și un preț de 319 euro. Handsetul este unul special creat pentru persoanele care fac drumeții și au un stil de viață activ, predispunandu-i la scăparea telefonului în apă, noroi sau la expunerea sa la șocuri. Terminalul are certificare IP67 pentru rezistența sporită, rulează Android 4.1.2 și vine cu un display de 4 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli.

Galaxy XCover 2 măsoară 12 mm în grosime, cântărește 148 de grame și e rezistent la apă, praf și șocuri. Dotările sale includ și o baterie de 1700 mAh, procesor dual core de 1 GHz, 1 GB RAM, 4 GB memorie internă și slot microSD. în spate avem o cameră de 5 megapixeli, cu bliț LED, iar în față o cameră VGA.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×