[Update: e un fals] Imagine de presă cu Galaxy S IV, comparație cu Galaxy S, S II și S III (Scăpare neconfirmată!)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.205 ori
<b>[Update: e un fals] Imagine de presă cu Galaxy S IV, comparație cu Galaxy S, S II și S III (Scăpare neconfirmată!)</b>Contul de Twitter @evleaks postează doar imagini 100% sigure cu terminale nelansate încă de cam un an și a ajuns atât de celebru încât îl citează toate site-urile tech, plus a primit și ocazia de a scrie pe Unwired View ca partener oficial. în...

Contul de Twitter @evleaks postează doar imagini 100% sigure cu terminale nelansate încă de cam un an și a ajuns atât de celebru încât îl citează toate site-urile tech, plus a primit și ocazia de a scrie pe Unwired View ca partener oficial. în fine, astăzi Evleaks a pus mâna pe imagini cu Galaxy S IV!

Ca de obicei vă avertizăm că aceste imagini pot fi falsuri sau randari ale unui fan Samsung care nu mai are răbdare până la conferința de pe 14 martie. Terminalul adopta designul pătrățos al lui Galaxy S II, ceea ce nu poate decât să ne bucure, pe noi și pe cei care vor înapoi acel design și nu cel rotunjit al lui Galaxy S III. O altă imagine postată de @evleaks tot în ultimele ore ne prezintă și o comparație între designul lui Galaxy S, Galaxy S II, S III și S IV.

Imagine de presă cu Galaxy S IV

Sincer să fiu acest design amintește foarte mult de cel al seriei LG Optimus Vu și remarc șocat că lipsește butonul Home de pe device, sau e prea discret să îl vedem noi. Sunt menționate în imagine și dotări precum un ecran Super AMOLED Full HD, 16/32/64 GB memorie internă, 2 GB RAM, Android 4.2 drept OS și o cameră de 13 megapixeli.

V-ar plăcea să arate astfel Samsung Galaxy S IV?

[Update]: S-a dovedit a fi un fals.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×