HTC One: secrete despre fabricarea sa (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.191 ori
<b>HTC One: secrete despre fabricarea sa (Video)</b>HTC One este în mod incontestabil vedeta ultimei luni, cel mai interesant și atractiv smartphone anunțat în 2013. Ei bine astăzi vedem și un clip promoțional în care ni se oferă detalii despre materialele implicate în realizarea sa și procesul...

HTC One este în mod incontestabil vedeta ultimei luni, cel mai interesant și atractiv smartphone anunțat în 2013. Ei bine astăzi vedem și un clip promoțional în care ni se oferă detalii despre materialele implicate în realizarea sa și procesul său de producție.

​

Terminalele HTC se remarcă de obicei prin calitatea construcției și îmbinărilor, iar One nu face excepție. Atenția la detalii este pe primul loc și spre deosebire de rivali, HTC foloseste aici metal pentru carcasa și nu material plastic. Spre deosebire de alte telefoane cu carcase metalice, HTC One nu are și zone din plastic pentru a perminte semnalului wireless să treacă prin ele.

știți probabil că o carcasă din metal se comportă ca o cușcă Faraday și nu lasa undele radio să treacă prin ea. Inginerii HTC au reușit să creeze o carcasă unibody care să integreze antenele wireless necesare direct în porțiunea principală de aluminiu printr-un proces special de prelucrare in house. Pentru a obține acest look zero gap, HTC a aplicat micile zone din plastic direct pe aluminiu, iar procesul de producție a implicat și o baie electrochimică și o unealtă cu vârf de diamant.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×