Samsung Galaxy XCover 3 Își face apariția În două noi fotografii, are specificațiile dezvăluite de un benchmark

1.256 ori
<b>Samsung Galaxy XCover 3 Își face apariția În două noi fotografii, are specificațiile dezvăluite de un benchmark</b>Nu doar telefoanele Samsung Galaxy Active au o rezistență deosebită la intemperii, ci și modelele Xcover. Astfel, ne intrigă&nbsp;să aflăm că vom avea un Samsung Galaxy Xcover 3, model care tocmai a ajuns pe web sub formă de imagini scăpate,...

Nu doar telefoanele Samsung Galaxy Active au o rezistență deosebită la intemperii, ci și modelele Xcover. Astfel, ne intrigă să aflăm că vom avea un Samsung Galaxy Xcover 3, model care tocmai a ajuns pe web sub formă de imagini scăpate, plus specificații.

Seria Xcover nu mai primise o actualizare de 2 ani, Xcover 2 fiind lansat în ianuarie 2013. Acum îl descoperim pe Xcover 3, care vine cu numele de cod SM-G388F, o carcasă ce pare dură și dotări midrange. Acest model se bazează pe un procesor Marvell Armada PXA1908, un quad core Cortex A53, însoțit de 1 GB RAM. Handsetul ar mai avea și un display de 4.8 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și 8 GB stocare.

Specificatii Samsung Galaxy XCover 3

în ce privește camera, avem parte de un senzor de 5 MP în spate și unul frontal de 2 MP. Ca design, el amintește puțin de Galaxy S5 Active și are colțuri ranforsate și butoane fizice cu textură metalică. în ce privește software-ul, la bord se află Android 4.4.4. Nu avem încă un preț sau o dată de lansare pentru acest nou venit, dar bănuim că se va lansa în curând.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×