Phablet-ul Allview X1 Xtreme are parte de o reducere considerabilă la Altex.ro; costă acum 1.199 lei

1.932 ori
<b>Phablet-ul Allview X1 Xtreme are parte de o reducere considerabilă la Altex.ro; costă acum 1.199 lei</b>Un phablet testat&nbsp;aici la Mobilissimo anul trecut a fost și Allview X1 Xtreme, device cu display de 5.5 inch, procesor quad-core Snapdragon 800 și 3 GB memorie RAM. Dacă la vremea redactării articolului de review, telefonul era disponibil pentru...

Un phablet testat aici la Mobilissimo anul trecut a fost și Allview X1 Xtreme, device cu display de 5.5 inch, procesor quad-core Snapdragon 800 și 3 GB memorie RAM. Dacă la vremea redactării articolului de review, telefonul era disponibil pentru suma de 1.999 lei, iată că astăzi terminalul costă doar 1.199 lei prin intermediul celor de la Altex.

Printre punctele forte pe care le-am apreciat la acest telefon se număra camera foto foarte bună mai ales pe timpul zilei, o cameră selfie la fel de high-end, cât și acustică de top datorită implementării tehnologiei audio Yamaha și DTS.

Phablet-ul Allview X1 Xtreme are parte de o reducere considerabilă la Altex.ro; costă acum 1.199 lei

De asemenea, modelul X1 Xtreme vine și cu o serie de funcții utile în utilizarea de zi cu zi, și anume posibilitatea de dublu-tap pe ecran pentru afișarea ecranului de unlock, pornirea unei aplicații prin desenarea unui simbol pe ecran, cât și funcția de utilizare a telefonului cu mânuși. Telefonul poate fi achiziționat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×