Samsung Galaxy XCover 4s devine oficial; Telefon robust cu preț de 300 euro și dotări modeste

1.149 ori
<b>Samsung Galaxy XCover 4s devine oficial; Telefon robust cu preț de 300 euro și dotări modeste</b>Din partea sud-coreenilor de la Samsung vine astăzi lansarea unui nou smartphone robust și anume Galaxy XCover 4s - device care poartă un preț de 300 euro și care vine la pachet cu dotări modeste

Din partea sud-coreenilor de la Samsung vine astăzi lansarea unui nou smartphone robust și anume Galaxy XCover 4s - device care poartă un preț de 300 euro și care vine la pachet cu dotări modeste. Design-ul este unul caracteristic telefoanelor rugged și vedem o carcasă din policarbonat cu inserții din cauciuc menite pentru un grip mai bun și desigur pentru oferirea unui nivel de rezistență sporită.

Galaxy XCover 4s

Telefonul este certificat IP68 pentru rezistență la apă și praf, dar și pentru standardul MIL-STD 810G care asigură rezistență la căzături, șocuri, vibrații, umiditate și alte fenomene. Pe partea de dotări avem un ecran HD TFT de 5 inch, procesor Exynos 7885, 3 GB RAM + 32 GB de stocare flash și o cameră selfie de 5 mpx.

În spate găsim o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f1/7, iar telefonul mai are și un buton fizic XCover pe lateral, buton ce poate fi customizat pentru a deschide aplicația dorită. Samsung Galaxy XCover 4s are baterie de 2800 mAh și prețul recomandat de către producător este de 300 euro, în Italia acolo unde a debutat oficial momentan.

Va sosi în România în august. 

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×