Samsung Galaxy A10e devine oficial, cu un ecran mai mic decât A10, dar preţ mai mare; Iată ce dotări are

1.248 ori
<b>Samsung Galaxy A10e devine oficial, cu un ecran mai mic decât A10, dar preţ mai mare; Iată ce dotări are</b>Continuă ramificaţiile şi versiunile derivate din telefoanele Galaxy A, astăzi cu un Galaxy A10e. Acesta tocmai a debutat în India şi SUA şi are un ecran mai mic decât modelul de bază, dar preţ mai mare

Continuă ramificaţiile şi versiunile derivate din telefoanele Galaxy A, astăzi cu un Galaxy A10e. Acesta tocmai a debutat în India şi SUA şi are un ecran mai mic decât modelul de bază, dar preţ mai mare. Aveţi detalii mai jos despre ce s-a schimbat la dotări.

Ca idee Galaxy A10 sosea în februarie cu ecran de 6.2 inch şi se poziţiona drept cel mai ieftin telefon cu One UI la 105 euro. Nou venitul A10e are un ecran de de 5.83 inch Infinity V şi costă 159 de euro. Dotările sunt mai degrabă modeste, cu o cameră principală singulară de 8 megapixeli şi o baterie de 3000 mAh la bord. Acest model a fost certificat Bluetooth și WiFi în aprilie. 

Avem şi 32 GB stocare, 2 GB RAM şi un procesor Exynos 7884 la interior. Telefonul rulează Android 9.0 Pie cu One UI aplicat peste şi nu are cititor de amprente. Designul este foarte similar cu cel al lui A10 şi se bazează pe o carcasă din plastic. Nu ştim ce rezoluţie are camera selfie sau ecranul, dar aş paria pe 5 megapixeli şi respectiv HD+, mai degrabă decât Full HD+.

E bizar că un A10e mai slab dotat decât A10 costă mai mult...

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×