Samsung Gear 2 Neo unboxing + tutorial pairing cu Galaxy S5 (Video)

1.969 ori
<b>Samsung Gear 2 Neo unboxing + tutorial pairing cu Galaxy S5 (Video)</b>După ce i-am făcut review lui Samsung Gear Fit, acum a sosit la teste încă un smartwatch în ediție 2014, modelul Samsung Gear 2 Neo. Acesta primește un unboxing mai jos și trebuie să aflați că am primit acest model în teste de la Cosmote...

După ce i-am făcut review lui Samsung Gear Fit, acum a sosit la teste încă un smartwatch în ediție 2014, modelul Samsung Gear 2 Neo. Acesta primește un unboxing mai jos și trebuie să aflați că am primit acest model în teste de la Cosmote România, care îl vinde la prețul de 899 lei.

Acest produs a fost anunțat la MWC 2014 și am realizat un pairing între produs și Galaxy S5, telefon primit în teste tot de la Cosmote. Ceasul vine cu un display de 1.63 inch, un Super AMOLED, iar carcasa sa din plastic este rezistentă la praf și apă. în cutia acestui ceas se afla un încărcător, manuale și un mic adaptor care se atașează la pinii din spatele lui Gear 2 Neo și permite conectarea încărcătorului.

Samsung Gear 2 Neo unboxing + tutorial pairing cu Galaxy S5 (Video)

La interiorul noului Gear se află un accelerometru, giroscop și pe spate avem un senzor pentru puls, în vreme ce în zona frontală se afla singurul buton fizic al ceasului, iar deasupra ecranului avem emițătorul infraroșu. Acesta va permite să transformați ceasul într-o telecomandă pentru televizor sau set top box, de exemplu. Gear 2 Neo e mai ușor decât primul Gear, nu vine cu camera și rulează Tizen OS și nu Android.

Samsung Gear 2 Neo unboxing + tutorial pairing cu Galaxy S5 (Video)

Produsul e compatibil cu 18 terminale Samsung și măsoară 10 mm în grosime. Conectarea sa la Galaxy S5 se face prin descărcarea lui Gear Manager din Samsung Apps pe telefon, apoi conectarea la ceas via Bluetooth și apoi activarea sa rapidă. De pe telefon veți putea controla setările, aplicațiile și funcțiile acestui ceas, dar și lookul interfatei. O veste bună este că Samsung Gear 2 Neo vă oferă playback al muzicii direct pe ceas, fără a avea nevoie de telefon.

Veți stoca melodiile folosind cei 4 GB ai acestui ceas și veți asculta melodiile folosind perechi de căști Bluetooth. Revenim în câteva zile cu un review detaliat.

Samsung Gear 2 Neo prețuri actualizate:

Samsung Gear 2 Neo unboxing

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×