Samsung Gear S primește personalizări de lux, În versiunea Diesel Black Gold

1.530 ori
<b>Samsung Gear S primește personalizări de lux, În versiunea Diesel Black Gold</b>Samsung Gear S primește surprinzător de multă atenție din partea customizatorilor de lux și după o versiune Swarovski, acest smartwatch a primit și o variantă Diesel Black Gold. Puteți admira în imaginile de mai jos cum arată această versiune...

Samsung Gear S primește surprinzător de multă atenție din partea customizatorilor de lux și după o versiune Swarovski, acest smartwatch a primit și o variantă Diesel Black Gold. Puteți admira în imaginile de mai jos cum arată această versiune a ceasului lansat la IFA 2014.

Prezentat sub această forma modificata cu ținte și curele elegante în cadrul unui show de modă din New York, acest Gear S va sosi într-o varietate de culori. Diesel Black Gold va include aici materiale precum piele, metal și diferite mărimi de brățări, pentru toate încheieturile. Ideea este de a crea un accesoriu rock dur, pentru femeia modernă din New York, cea care ascultă punk-rock (cam acesta ar fi publicul țintă).

Samsung Gear S personalizat

în plus, Samsung și Diesel lucrează la un video la 360 de grade cu prezentarea de modă de la New York, care să poata fi văzut pe Gear VR. Pentru cei care nu știu, Samsung Gear S este actualul ceas flagship al sud coreenilor, cu un display Super AMOLED de 2 inch, cu rezoluție de 360 x 480 pixeli, procesor dual core de 1 GHz, 512 MB RAM și 4 GB stocare internă. El rulează Tizen OS, include o baterie de 300 mAh și este rezistent la apă și praf.

Samsung Gear S primește personalizări de lux, În versiunea Diesel Black Gold

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×