4.93 milioane de nume de utilizator și parole Gmail publicate pe un forum rusesc Bitcoin; Google neagă...

2.539 ori
<b>4.93 milioane de nume de utilizator și parole Gmail publicate pe un forum rusesc Bitcoin; Google neagă...</b>știrea zilei de azi are legătură cu hackingul a aproape 5 milioane de conturi Gmail, deși Google neagă totul. Se pare că 4.93 milioane de nume de utilizator și parole Gmail au fost publicate pe un forum rusesc legat de Bitcoin. &nbsp; Cei de la The...

știrea zilei de azi are legătură cu hackingul a aproape 5 milioane de conturi Gmail, deși Google neagă totul. Se pare că 4.93 milioane de nume de utilizator și parole Gmail au fost publicate pe un forum rusesc legat de Bitcoin.

Cei de la The Next Web au contactat Google în legătură cu acest incident, dar gigantul motoarelor de căutare afirmă că nu a existat vreo breșă. "Nu avem nici o dovadă că sistemele noastre au fost compromise"... cam așa a sunat declarația celor de la Google, ceea ce sună suspect, având în vedere lista publicată pe web. Totuși, Google a declarat că știe că unele dintre conturile sale au fost sparte și au luat măsuri pentru a proteja utilizatorii.

în ultimele ore cei care au postat uriașă listă au șters parolele, lăsând doar datele de login. Tvskit, utilizatorul de pe forum care a publicat fișierul incriminant afirmă cu tărie că 60% dintre parole sunt valide. Majoritatea conturilor hackuite sunt rusești, spaniole și englezești, dar multe dintre ele sunt preluate din liste de hackuri mai vechi. E posibil ca hackurile să nu aibă de-a face cu Gmail sau cu orice alt serviciu Google, mai ales dacă utilizatorul alege aceeași parolă și pentru alte conturi.

Dacă vreți să aflați dacă sunteți pe listă, trebuie să intrați pe isleaked.com și să vă scrieți adresa de email. Eu mi-am găsit adresa acolo. Voi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×