Samsung Gem, telefonul Android 2.2 de doar 30 de dolari

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.868 ori
<b>Samsung Gem, telefonul Android 2.2 de doar 30 de dolari</b>Se pare că există și telefoane Android cu specificații și preț rezonabil, cum este cazul lui Samsung Gem, disponibil de azi în SUA prin US Cellular. Terminalul costă 29.99 dolari cu abonament prin acest operator și nu, nu este vorba despre o...

Se pare că există și telefoane Android cu specificații și preț rezonabil, cum este cazul lui Samsung Gem, disponibil de azi în SUA prin US Cellular. Terminalul costă 29.99 dolari cu abonament prin acest operator și nu, nu este vorba despre o glumă de 1 aprilie.

Handsetul se face remarcat prin designul său, ce include un buton Home în formă de diamant. Samsung Gem ar putea primi o actualizare la Android 2.3 în viitor, deși nu putem garanta acest lucru deocamdată. Ecranul său touch este protejat de un strat antireflexie, care îl va feri de zgârieturi sau urme. Iată și lista de specificații a noului terminal:

  • Display: 3.2 inch, WQVGA
  • Conectivitate: Bluetooth, CDMA, EVDO
  • Camera: 3.2 megapixeli
  • Memorie: 124 MB, slot microSD (până la 16 GB)
  • Baterie: 1500 mAh, timp de convorbire 300 de minute, 300 de ore de funcționare în standby

Samsung Gem va sosi la pachet cu un card de 4 GB și sperăm să vedem acest model pe piață și în țara noastră, cât de curând.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×