HTC are ceva special pregătit pentru 12 aprilie - prima tabletă Android 3.0 sau HTC Pyramid?

1.467 ori
<b>HTC are ceva special pregătit pentru 12 aprilie - prima tabletă Android 3.0 sau HTC Pyramid?</b>HTC a început recent să trimită invitații pentru un eveniment special organizat în data de 12 aprilie. Acesta rămâne învăluit în mister, dar supozițiile includ deja clasicul HTC Pyramid, care a fost descoperit pe web recent, sub formă de...

HTC a început recent să trimită invitații pentru un eveniment special organizat în data de 12 aprilie. Acesta rămâne învăluit în mister, dar supozițiile includ deja clasicul HTC Pyramid, care a fost descoperit pe web recent, sub formă de specificații și imagini. Producătorul taiwanez ar putea lansa și o tabletă Honeycomb Android 3.0, o premieră pentru HTC.

în cel mai rău caz vom asista la debutul unui terminal pe care îl știam deja, HTC EVO 3D, dar în varianta GSM destinată Europei. Acest handset dual core cu ecran și cameră 3D va face cu siguranță furori atunci când va fi lansat, concurând direct cu LG Optimus 3D și având specificații similare. Revenind la Pyramid, acesta se vrea a fi următorul pas în evoluția HTC, fiind un model high end cu ecran qHD de 4.3 inchi și procesor de 1.2GHz.

Invitația de mai sus folosește o tematică bazată pe "metal lichid", ceea ce nu e un indiciu prea clar cu privire la identitatea noului produs. în cele din urmă, evenimentul de pe 12 aprilie ar putea fi cel care face că HTC să se alăture marilor jucători de pe piața de tablete high end, printr-un model de 10 inchi, cu procesor dual core și Honeycomb la bord.

Misterul se va elucida peste nici 2 săptămâni!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×