BlackBerry Touch, urmașul lui Storm apare În câteva imagini live; iată primele concluzii

2.143 ori
<b>BlackBerry Touch, urmașul lui Storm apare În câteva imagini live; iată primele concluzii</b>Dacă BlackBerry Storm n-a fost chiar "furtuna" la care ne așteptam, ei bine un urmaș al său ar putea avea șanse să concureze măcar cu noile modele de smartphone-uri HP Pre. Printre noii veniți se numără și BlackBerry Touch, cunoscut și sub...

Dacă BlackBerry Storm n-a fost chiar "furtuna" la care ne așteptam, ei bine un urmaș al său ar putea avea șanse să concureze măcar cu noile modele de smartphone-uri HP Pre. Printre noii veniți se numără și BlackBerry Touch, cunoscut și sub numele de cod Monaco/Monza. Acesta poate fi admirat în imaginile live de mai jos, surprinse de către cei de la Boy Genius Report.

Nu am mai avut informații despre acest terminal din ianuarie, când BlackBerry Monaco apărea în slide-uri ale companiei RIM ce prezentau viitoarele produse ale canadienilor. Ei bine, lucrurile s-au clarificat, iar Monza și Monaco sunt acum modele diferite de telefoane, primul destinat rețelei americane GSM AT&T, în vreme ce al doile va opera în CDMA, prin Verizon.

BlackBerry Touch

Numele BlackBerry Touch se pare că va fi cel oficial, fiind mai atractiv decât cel de cod, deși nici acesta nu a fost confirmat încă. Aflăm că smartphone-ul este mai subțire și mai rapid decât celelalte modele BlackBerry Storm, dar și că rulează BB OS 6.1. Utilizatorii săi vor trebuie să se logheze cu ajutorul unui BlackBerry ID, care ar putea fi conectat la servicii cloud oferite de RIM.

Speculațiile afirmă că BlackBerry Touch va fi anunțat oficial în cadrul evenimentului BlackBerry World din mai, împreună cu modele precum Bold Touch, Curve Touch și Torch 2.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×