Samsung i200, un prototip interesant dotat cu Windows Mobile

1.960 ori
<b>Samsung i200, un prototip interesant dotat cu Windows Mobile</b>Desi nu s-a vorbit foarte mult despre un nou smartphone Samsung, iata ca acesta va fi lansat in acest trimestru, iar cei de la engadgetmobile au reusit sa puna mana pe un prototip al lui Samsung i200, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare...

Desi nu s-a vorbit foarte mult despre un nou smartphone Samsung, iata ca acesta va fi lansat in acest trimestru, iar cei de la engadgetmobile au reusit sa puna mana pe un prototip al lui Samsung i200, pe care il puteti admira in imaginea urmatoare (stanga).

Terminalul are o grosime de 11.8 mm si ruleaza sistemul de operare Windows Mobile 6, cu putin noroc chiar versiunea 6.1. Pretul handsetului scade imediat cand aflam ca acesta nu va fi dotat cu GPS sau WiFi, recomandandu-se ca un mid-end, fara aceste feature-uri. Cu toate acestea, Samsung i200 suporta majoritatea standardelor de conectivitate, inclusiv HSDPA, astfel ca persoanele care calatoresc mult nu vor fi dezamagite.

Pe lista de specificatii a terminalului se afla si o camera de 2 megapixeli, inca un motiv pentru a considera telefonul un mid-end. La pretul corect, Samsung ar putea avea succes cu acest terminal, desi nici designul sau nu este foarte atractiv. Ma intreb de ce engadgetmobile compara i200 cu un Palm Treo, de vreme ce handseturile sunt diferite, noul Samsung fiind clar inferior celui de la Palm.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×