Samsung i560, telefonul cu GPS ideal pentru Craciun

2.328 ori
<b>Samsung i560, telefonul cu GPS ideal pentru Craciun</b>Vodafone a anuntat recent lista sa de teleoane care vor fi lansate in perioada Craciunului. Pe langa celebrul Nokia N95 de 8GB, Nokia 6210 si Samsung i450, pe lista putem gasi terminalul Samsung i560, o versiune slider a modelului i550. Terminalul este un...

Vodafone a anuntat recent lista sa de teleoane care vor fi lansate in perioada Craciunului. Pe langa celebrul Nokia N95 de 8GB, Nokia 6210 si Samsung i450, pe lista putem gasi terminalul Samsung i560, o versiune slider a modelului i550.

Terminalul este un slider care include un display de 2.4 inch, o camera de 3.2 megapixeli si integreaza un sistem GPS. De asemenea i560 va suporta conectivitate HSDPA si va fi bazat pe platforma S60, ajunsa la cea de-a treia editie si folosind Feature Pack 1. Imaginea de mai sus prezinta modelul i550, iar numeroase site-uri de specialitate au afirma ca i560 va fi practic o varianta slider a telefonului pe care-l vedeti.

Handsetul va suporta de asemenea conectivitate UMTS si EDGE/GPRS, Bluetooth 2.0 (EDR) si A2DP (Bluetooth Stereo). Pe lista de feature-uri mai sunt mentionate si suportul pentru USB 2.0, Flash Lite 2.0 si includerea unui browser complet HTML (browserul specific pentru Symbian 9.2). Memoria interna a terminalului nu este cunoscuta inca, dar vom beneficia de extensii de memorie prin intermediul slotului microSD.

Va poposi i560 si in Romania de sarbatori sau vom vedea doar o lansare britanica a telefonului?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×