LG VX8350 disponibil prin Verizon

1.250 ori
<b>LG VX8350 disponibil prin Verizon</b>De vreme ce va prezentam nu cu mult timp in urma supertelefoanele LG VX8800 si VX10000, aflate sub aripa protectoare Verizon, iata ca putem vedea inca un model VX croindu-si drum pe piata, LG VX8350. Terminalul nu surprinde atat de mult ca si modelele...

De vreme ce va prezentam nu cu mult timp in urma supertelefoanele LG VX8800 si VX10000, aflate sub aripa protectoare Verizon, iata ca putem vedea inca un model VX croindu-si drum pe piata, LG VX8350.

Terminalul nu surprinde atat de mult ca si modelele mentionate anterior, fiind dotat cu slot pentru carduri de memorie microSD si suportand conectivitate EV-DO si Bluetooth Stereo. VX8350 include si doua display-uri dual color si taste destinate controlului functiilor muzicale. Fotografii amatori isi vor gasi consolarea folosind camera de 1.3 megapixeli a acestui succesor al modelului VX8300.

Pretul handsetului surprinde placut, acesta fiind disponibil pentru doar 80 de dolari, evident cu un abonament Verizon. Se pare ca LG face o echipa buna cu operatorul american, lansand tot mai multe terminale VX, la preturi rezonabile. Intre timp aceeasi companie LG isi continua seria de lansari, cucerindu-si publicul cu clasicele modele Shine si Prada, care isi schimba culoarea si stilul cu fiecare noua varianta pusa in vanzare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×