Samsung I5700 Galaxy Lite surprins in actiune

1.725 ori
<b>Samsung I5700 Galaxy Lite surprins in actiune</b>Cel de-al doilea telefon Samsung cu OS Android la bord, I7500 Galaxy Lite tocmai a fost prezentat intr-o noua imagine si intr-un nou clip video, pe care il puteti admira mai jos. Noile imagini prezinta un cu totul alt Galaxy Lite, fata de cel pe care il...

Cel de-al doilea telefon Samsung cu OS Android la bord, I7500 Galaxy Lite tocmai a fost prezentat intr-o noua imagine si intr-un nou clip video, pe care il puteti admira mai jos.

Noile imagini prezinta un cu totul alt Galaxy Lite, fata de cel pe care il stiam, avand in vedere prezenta butoanelor Home si Web, care lipseau din varianta originala. In plus, terminalul vine cu o camera de 3.2 megapixeli, memorie interna de 1 GB, slot pentru carduri microSD, suport pentru conectivitate Bluetooth si WiFi.

De asemenea, Samsung I5700 Galaxy Lite incorporeaza si GPS si ofera suport HSDPA, dar nu avem informatii in ce priveste viteza procesorului si marimea display-ului, dar zvonurile afirma ca acesta este un ecran AMOLED, ca si in cazul lui Galaxy. Iata in cele din urma si un clip video de prezentare a lui Android 1.5 Cupcake in actiune pe acest handset:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×