Samsung Galaxy S8 ar urma să fie lansat în aprilie 2017; au fost descoperite prototipuri cu buton special pentru asistentul AI

2.178 ori
<b>Samsung Galaxy S8 ar urma să fie lansat în aprilie 2017; au fost descoperite prototipuri cu buton special pentru asistentul AI</b>Pe măsură ce ne apropiem de sfârșitul anului, noi vești apar despre flagship-ul Samsung Galaxy S8. Astăzi, cei de la Wall Street Journal au informații proaspete despre noul handset al sud-coreenilor, model ce urmează a sosi la pachet și cu asistentul

Cu câteva zile în urmă am aflat o potenţială denumire pentru asistentul virtual Samsung, mai precis Bixby, acesta urmând a fi inclus pe viitoare flagshipuri. Azi, cei de la Wall Street Journal au extra detalii despre evoluţia proiectului, evident la pachet cu date despre flagshipul Samsung Galaxy S8.

Aflăm că lansarea lui S8 ar putea fi amânată până în aprilie, iar prototipurile acestui model ar avea un buton special pentru declanşarea asistentului/AI-ului. În acest univers plin de Cortana, Siri, Google Assistant şi Alexa, era de aşteptat ca şi Samsung să reacţioneze. Sud coreenii au cumpărat Viv, un asistent virtual creat de către dezvoltatorii lui Siri şi el ar putea sta la baza lui Bixby se pare.

E interesant că Samsung acorda atât de multă importanţă asistentului său virtual, încât îi oferă şi un buton fizic dedicat şi asta în condiţiile în care Siri sau Google Assistant pot fi activaţi vocal spre exemplu. Revenind la Galaxy S8 şi lansarea sa, în ultimii ani flagshipurile Samsung au debutat cu o zi înainte de MWC, la final de februarie sau început de martie.

Acum, surse apropiate de proiect vorbesc despre luna aprilie, deşi ultimele 2 luni au tot adus zvonuri despre o lansare prematură a lui S8. E posibil ca Samsung să fi crescut severitatea testelor de calitate pentru produs, pentru a evita situaţii ca Note 7 şi de aici timpul mai lung de pregătire. Sau poate e nevoie de mai mult timp pentru ca Bixby să fie finalizat.

Între timp iată un demo al lui Viv, tehnologia aflată în spatele său.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×