Samsung oferă o actualizare variantei beta a lui Android 7.0 Nougat pentru Galaxy S7 şi S7 Edge

2.243 ori
<b>Samsung oferă o actualizare variantei beta a lui Android 7.0 Nougat pentru Galaxy S7 şi S7 Edge</b>Nu demult, sud-coreenii de la Samsung au dat startul unui program de testare beta pentru Android 7.0 Nougat în cazul modelelor Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge. Astăzi, acest program include o actualizare a pachetului software ce vine să rezolve

Astfel, se marchează sosirea celui de-al treilea mare update în ultimele 3 săptămâni pe aceste device-uri, iar Samsung ia foarte în serios feedback-ul de la clienţi şi implementează sugestiile acestora. O noutate adusă de acest beta e spre exemplu faptul că putem alege layout-ul pentru toggle-urile Quick Panel şi să amplasăm sliderul de luminozitate deasupra toggle-urilor.

Samsung Galaxy S7 Edge Nougat

Funcţia de feed-uri Edge a fost înlăturată, deşi probabil va reveni în release-ul final. Noul beta nu e perfect, pentru că vine şi cu câteva probleme, precum timpul de care are nevoie ecranul pentru a se ilumina după ce utilizatorul activează telefonul, dar această problemă apare pentru un număr foarte mic de utilizatori, se pare. Evident primim şi îmbunătăţiri ale funcţionării şi securităţii, inclusiv acel security patch de pe 1 noiembrie.

Samsung Galaxy S7 Edge Nougat

Varianta de firmware a ajuns la G935FXXU1ZPKK, iar cei care au Nougat beta pe device-uri ar trebui să vadă disponibilitatea actualizării azi. Pachetul software ocupă în jur de 300 MB. Cu puțin noroc poate varianta finală vine până de Craciun. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×