Samsung confirmă sosirea actualizării la Android 7.1.1 Nougat pe Galaxy S7 şi S7 Edge în ianuarie

5.125 ori
<b>Samsung confirmă sosirea actualizării la Android 7.1.1 Nougat pe Galaxy S7 şi S7 Edge în ianuarie</b>Anul 2017 vine cu o veste bună pentru utilizatorii de smartphone-uri Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge, asta pentru că cei de la Samsung tocmai ce au anunțat faptul că în ianuarie va începe distribuția lui Android 7.1.1 Nougat către cele două

Se lucrează de ceva vreme la actualizarea la Android 7.1 Nougat pentru modelele Galaxy S7 si S7 Edge şi ea ar fi trebui să vină la final de toamnă, sau în cel mai rău caz în luna curentă. Se pare totuşi că Samsung nu a finalizat la timp dezvoltarea pachetului software, care a fost mai nou confirmat pentru lansare în ianuarie.

Samsung Beta

Programul Galaxy Beta a fost deschis utilizatorilor şi testerilor în noiembrie, cu scopul de a obţine feedback pentru cel mai nou software Android. Iniţial Samsung pregătea un release Android 7.0, ulterior 7.1 şi acum e gata să ofere pe flagshipurile din primăvara acestui an Android 7.1.1. Există totuşi o sumedenie de beta testeri care încă rulează firmware bazat pe Android 7.0 chiar şi acum.

Programul Galaxy Beta se încheie pe 30 decembrie, adică chiar azi, ceea ce înseamnă că persoanele implicate nu vor mai primi actualizări software după această dată şi nici Samsung nu va mai accepta feedback în secţiunile "Error Report" sau "Suggestions". Ei vor monitoriza doar zona "Community". Android 7.1.1 Nougat va aduce un nou design pentru Quick Settings, o funcţie în gen 3D Touch pentru shortcuturi legate de aplicaţii şi Doze on the Go, printre altele, pe Galaxy S7 şi S7 Edge.

Să vedem şi ce funcţii extra va include Samsung la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×