Samsung Începe producția În masă pentru memorie rapidă NAND Flash de 64 GB (tablete + smartphone)

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.177 ori
<b>Samsung Începe producția În masă pentru memorie rapidă NAND Flash de 64 GB (tablete + smartphone)</b>Samsung a anunțat debutul producției în masă pentru memorie NAND Flash ultrarapidă pentru telefoane și tablete, în capacități de 64 GB. Viteza memoriei unui terminal mobil este la rândul său importanta și nu doar cantitatea de RAM sau...

Samsung a anunțat debutul producției în masă pentru memorie NAND Flash ultrarapidă pentru telefoane și tablete, în capacități de 64 GB. Viteza memoriei unui terminal mobil este la rândul său importanta și nu doar cantitatea de RAM sau procesorul.

Noul tip de memorie internă este Pro Class 1500 și aparține tipului eMMC (embedded memory). Pro Class 1500 poate atinge viteze de citire de până la 140 MB pe secundă și viteze de scriere de până la 50 MB pe secundă. Asta înseamnă o creștere în performanța de 4 ori față de precedentele chipuri, ajungându-se asfel la cea mai mare viteză disponibilă în acest segment la ora actuală.

Pentru a atinge astfel de performanță Samsung folosește un proces de producție pe bază de tehnologie 20 nm, iar noile memorii vor ajunge pe telefoane și tablete în capacități de 16 GB, 32 GB și 64 GB. Cel mai mare client Samsung este Apple, deci aceasta stocare internă va ajunge probabil și pe iPhone 5.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×