Apple va anunța iPhone 5 pe 12 septembrie, are un eveniment media programat la acea dată

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.358 ori
<b>Apple va anunța iPhone 5 pe 12 septembrie, are un eveniment media programat la acea dată</b>Nici o zi fără o scurgere de informații despre Apple și iPhone 5! Aceasta pare a fi deviza ultimilor luni și după ce ieri am văzut un iPhone 5 complet asamblat, astăzi aflăm o posibilă dată a anunțului său oficial. Surse apropiate de Apple au...

Nici o zi fără o scurgere de informații despre Apple și iPhone 5! Aceasta pare a fi deviza ultimilor luni și după ce ieri am văzut un iPhone 5 complet asamblat, astăzi aflăm o posibilă dată a anunțului său oficial. Surse apropiate de Apple au confirmat că pe 12 septembrie compania din Cupertino are programat un eveniment media, care ar putea include debutul unui nou iPhone.

în plus aflăm că terminalul va fi pus în vânzare la doar 9 zile după anunțul oficial, pe 21 septembrie. Dacă se adeveresc zvonurile atunci Apple ar lansa Noul iPhone cu o lună mai devreme decât ne așteptam, față de debutul de anul trecut al lui iPhone 4S în octombrie. Până acum site-urile iMore, TheLoop și AllThingsD confirma această dată, deci informația începe să capete veridicitate. în acest an noul iPhone va avea un rival puternic, Samsung Galaxy S III, care deja se vinde foarte bine și ar fi depășit bariera de 10 milioane de unități vândute deja.

Deja se zvonește că iPhone-ul cu ecran de 4 inch este în producție și a fost asamblat, iar dotările sale includ un Retina Display care depășește bariera de 3.5 inch, un jack audio mutat în partea inferioară, conector pentru dock cu 19 pini, difuzoare mai mari în partea inferioară și o parte din spate a carcasei separată în 3 segmente produse din materiale diferite. Ca de obicei vă invităm să luați zvonul că doar un zvon, deși eu în locul fanilor Apple aș începe să fac economii de pe acum.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×