Samsung înregistrează logo-ul asistentului virtual "Bixby", reprezentat de o literă "B" stilizată

996 ori
<b>Samsung înregistrează logo-ul asistentului virtual "Bixby", reprezentat de o literă "B" stilizată</b>Sud-coreenii de la Samsung au de astăzi și un logo asociat asistentului virtual Bixby, logo ce vine sub forma unei litere B stilizate pe care o puteți vedea mai sus. Vă amintim că acest AI va sosi la bordul smartphone-ului Samsung Galaxy S8 pe data de

Aflam recent că Samsung a înregistrat denumirea "Hello" asociată asistentului virtual Bixby, iar acum descoperim un nou trademark, de această dată pentru un logo. E vorba despre logo-ul folosit pentru Bixby, sub forma unei litere "B" stilizate.

Samsung Bixby

Înregistrarea a avut loc la European Trademark and Design Network, dezvăluind aceste detalii. Bixby este un asistent virtual bazat pe AI, care va debuta odată cu Galaxy S8 la finalul lunii martie. E posibil să îl vedem şi pe alte telefoane şi de ce nu şi alte produse Samsung, precum televizoare să zicem sau poate chiar frigidere, cine ştie.

Asistentul va concura cu Alexa, Siri, Google Assistant şi Cortana şi va suporta 7-8 limbi de circulaţie internaţională, inclusiv spaniolă, italiană, franceză şi germană, dar şi chineză. Prin Bixby vom putea face căutări pe web, seta remindere, să deschidem aplicaţii şi să aflăm informaţii despre orice dorim, de la scoruri ale meciurilor, până la date meteo sau rute ideale de călătorie. Sa sperăm că vom primi feedback ceva mai conversațional decat la produsele rivale, care sună cam robotic uneori.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×