Samsung lansează asistentul virtual Bixby, care va sosi pe Galaxy S8 săptămâna viitoare

1.953 ori
<b>Samsung lansează asistentul virtual Bixby, care va sosi pe Galaxy S8 săptămâna viitoare</b>Nici bine nu au dezvăluit cei de la VentureBeat.com detalii neștiute despre asistentul virtual Bixby și iată că Samsung îl anunță oficial la doar câteva ore distanță. Acest asistent vocal vine drept rival pentru soluții ca Siri de pe iOS, Amazon Alexa și

E aproape incredibil să îţi dai seama că suntem la doar o săptămână distanţă de lansarea lui Samsung Galaxy S8. Parcă mai ieri debuta Note 7, cu tot cu controversa asociată. Un punct cheie în prezentarea lui S8 va fi şi asistentul său virtual pe bază de AI, Bixby, care în mod surprinzător a devenit oficial încă de azi.

Bixby e derivat din proiectul S Voice şi se doreşte a fi rival pentru Siri şi Cortana. Samsung s-a bazat pe machine learning pentru acest produs şi adaptabilitatea la scenarii de utilizare. Sud coreenii au confirmat că Bixby este cu adevărat noua sa interfaţa inteligentă de pe terminalele viitoare şi a subliniat că soluţia e total diferită faţă de ceilalţi asistenţi de pe piaţă.

3 zone cheie au fost amintite: toleranță cognitivă, realizarea contextului şi conceptul de "Completeness". Acesta din urmă înseamnă că veţi putea realiza aproape orice sarcină asociată inputului touch pe baza comenzii vocale, fără să existe confuzie. Realizarea contextului înseamnă că Bixby va înţelege automat comanda utilizatorului, în funcţie de aplicaţia în care se află. Va reacţiona astfel diferit la comenzi asociate unui document, decât la comenzi asociate unei aplicaţii de chat, chiar dacă utilizatorul ar putea rosti comenzi similare.

Apoi toleranța cognitivă înseamnă adaptabilitatea la diferite cuvinte şi fraze normale, fără a fi nevoie de comenzi speciale, greu de ţinut minte de către utilizator. Bixby poate înţelege şi comenzi lungi şi complexe, sau pe cele cu informaţii incomplete. Soluţia va sosi preinstalată pe Galaxy S8 şi va fi integrată în câteva aplicaţii de la bordul telefonului.

Aflăm mai multe săptămâna viitoare şi aşteptăm şi un buton fizic dedicat lui Bixby pe Galaxy S8.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×