Samsung confirmă existența asistentului vocal Bixby și a serviciului Pay Mini

1.204 ori
<b>Samsung confirmă existența asistentului vocal Bixby și a serviciului Pay Mini</b>De ceva vreme știm faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unui asistent vocal numit Bixby, produs software ce ar putea debuta chiar pe Samsung Galaxy S8. După ce anterior descopeream că un trademark pentru acest nume a fost completat

Se știe de ceva vreme faptul că sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea unui asistent virtual numit Bixby, rival pentru soluții precum Siri și Cortana. Am descoperit de curând că acesta ar urma să debuteze chiar pe flagship-ul Galaxy S8, dar și faptul că Sammy a completat o aplicație de trademark pentru această denumire, iar astăzi chiar firma asiatică ne confirmă existența asistentului virtual.

Bixby

Confirmarea vine prin intermediul platformei de testare beta a serviciului Samsung Pay care va oferi și integrare Bixby din câte se pare. Vom putea realiza plăți doar prin comenzi vocale, iar din câte putem vedea în captura de ecran de mai sus, se pare că Samsung pregătește și lansarea unui serviciu numit Samsung Pay Mini.

Potrivit ultimelor zvonuri, Samsung Galaxy S8 ar urma să fie lansat oficial undeva la mijlocul lunii aprilie, moment în care vom afla și detaliile complete despre asistentul vocal Bixby.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×