Samsung nu renunţă la telefoanele cu clapetă, pregăteşte un nou model, derivat din SM-W2017

2.109 ori
<b>Samsung nu renunţă la telefoanele cu clapetă, pregăteşte un nou model, derivat din SM-W2017</b>Din câte se pare, sud-coreenii nu renunță la smartphone-urile cu clapetă și astăzi descoperim că fix în acest moment se lucrează la un succesor pentru modelul SM-W2017 de anul trecut. Acest nou dispozitiv ar urma să vină la pachet cu dotări high-end

În toamna anului trecut îl descopeream pe Samsung SM-W2017, telefon cu clapeta şi dotări high end, care era menit pentru un debut în China. Samsung rămâne printre puţinii producători care mai cred în acest format şi segment de terminale, pe care îl abordează şi în 2017, extinzând disponibilitatea acelui model. În plus lucrează şi la o versiune nouă.

Şi asta în condiţiile în care există deja destul de bine primitul Galaxy Folder 2, care vine cu clapetă şi design elegant. După ce a fost lansat doar în China, SM-W2017 e gata să ajungă în Coreea de Sud, dar se pare că va primi o actualizare de specificaţii. Terminalul va sosi cu încărcare wireless, scanner de amprente şi procesor Snapdragon 430.

Practic se face downgrade la CPU, modelul original având Snapdragon 820 şi 4 GB RAM. Versiunea nouă aduce ecrane Super AMOLED Full HD de 4.2 inch, o cameră principală de 12 MP şi frontală de 5 MP. Primim şi baterie de 2300 mAh, 64 GB stoare şi suport Samsung Pay. Pe listă se mai află rezistentnța la apă şi praf, ceea ce nu avea W2017 cel original.

Nu e exclus să vedem şi o extindere spre SUA şi poate chiar Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×