Samsung investeşte în sticlă superhidrofobică, pentru a proteja mai bine smartphone-urile de apă

783 ori
<b>Samsung investeşte în sticlă superhidrofobică, pentru a proteja mai bine smartphone-urile de apă</b>Samsung ne pregătește pentru viitoarea perioadă smartphone-uri interesante din punct de vedere al tehnologiilor ce vor fi aduse alături, fiind vorba aici despre noi soluții pentru protejarea dispozitivelor de contactul cu apa. Aflăm astăzi faptul că sud-

Samsung doreşte să treacă la nivelul următor, când vine vorba de protejarea terminalelor sale de daune provocate de apă, astfel că a investit în sticlă "superhidrofobică". E vorba despre un material care împiedică total apa să pătrundă la interiorul unui device şi respinge lichidele imediat.

Samsung

Laboratorul Oak Ridge National, sub tutela Departamentului de Energie din SUA a creat un tip de sticlă care respinge total apa. Rezistă şi la amprente şi pete, veşti bune pentru orice posesor de model Galaxy S din ultimii ani, toate magneţi de amprente. După cum se vede şi în GIF-ul de mai sus, apa "sare" din acest panou imediat, datorită unei protecţii excelente.

Licenţa aparţine deja celor de la Samsung şi o aşteptăm în acţiune pe viitoare handseturi. Majoritatea telefoanelor moderne au un strat oleofobic aplicat pentru a respinge grăsimile şi amprentele, dar hidrofobic ar fi o noutate. Având în vedere că sigiliile actuale pentru rezistenţa la apă aplicate carcaselor de handseturi ar fi fost învinuite pentru problemele cu bateria (printre altele), poate se caută o nouă metodă de waterproofing.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×