Samsung investește miliarde de dolari în linii de producție pentru panouri OLED destinate următoarelor modele iPhone

829 ori
<b>Samsung investește miliarde de dolari în linii de producție pentru panouri OLED destinate următoarelor modele iPhone</b>Pentru că în următorii ani se așteaptă ca Apple să treacă complet la panouri OLED pentru smartphone-urile produse, cei de la Samsung pregătesc investiții serioase în linii de producție pentru acest tip de ecran. Suma vehiculată este de aproximativ

Interdependența dintre Samsung și Apple e cunoscută de ceva vreme și în ciuda disputelor legale dintre companii, ele rămân parteneri vitali. Samsung este un furnizor major de componente pentru Apple, iar firma din Cupertino un client foarte important. Azi aflăm că sud coreenii fac investiții masive pentru a contribui la următoarele modele iPhone.

Samsung are toate șansele să fie furnizor de panouri OLED pentru iPhone 8, dar va face mult mai mult de atât. Surse din Coreea de Sud scriu că Samsung are de gând să investească miliarde de dolari în noi linii de producție pentru panouri OLED. Fabricile ar fi gata de abia în 2019, dar vor fi furnizori esențiali de panouri de acest tip.

Cum Apple e așteptată să facă trecerea integral la OLED-uri în următorii ani, cererea ar trebui să înregistreze un salt uriaș. Și evident mai sunt și alți parteneri care trebuie mulțumiți. 21 de miliarde de dolari e gata să investească Samsung în această inițiativă, rezultatul fiind o capacitatate totală de producție de 270.000 de panouri pe lună. Dacă relațiile dintre cele două companii rămân bune, atunci va fi meritat investiția. Pe de altă parte Apple are atât de mult orgoliu încât ar pune totul în pericol pentru un brevet.

Să vedem cum reacționează și LG Display sau Sharp, ambele cu pretenții în zona OLED de ceva vreme. Vă reamintesc că unele modele iPad au avut ecrane LG de-a lungul timpului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×