Xiaomi Mi 6 primește o ediție limitată Jackie Chan; vine cu autograful actorului într-un pachet special

1.238 ori
<b>Xiaomi Mi 6 primește o ediție limitată Jackie Chan; vine cu autograful actorului într-un pachet special</b>Compania asiatică Xiaomi a anunțat astăzi lansarea unei ediții limitate pentru flagship-ul Xiaomi Mi 6, telefon ce vine într-o cutie specială alături de autograful marelui actor Jackie Chan. Se pare că lansarea coincide cu aniversarea a 40 de ani de la

Adevăratul flagship killer al anului 2017 este Xiaomi Mi 6 și nu OnePlus 5 cum se așteptau majoritatea. Acesta a fost comercializat de către retailerii chinezi chiar și la prețul de 1.550 lei la un moment dat și pachetul hardware este unul de top incluzând și cel mai puternic procesor Qualcomm al momentului. Aflăm astăzi că telefonul a primit și o variantă limitată ce poartă autograful marelui actor Jackie Chan.

Xiaomi Mi 6

Se pare că lansarea coincide cu aniversarea de 40 ani a echipei de cascadori folosită în filmele lui Jackie Chan și aflăm că specificațiile hardware ale telefonului sunt aceleași cu cele regăsite pe modelul standard. Nu este însă clar câte unități vor fi comercializate din această ediție limitată și nici ce preț va purta produsul.

Xiaomi Mi 6

Vă reamintim că handset-ul vine echipat cu display Full HD, cu o cameră duală pe spate capabilă de efecte bokeh și cu procesorul Snapdragon 835 la interior. Primim și 6 GB RAM, 64 sau 128 GB de stocare flash și o baterie promițătoare de 3350 mAh cu suport Quick Charge 3.0. De aici puteți verifica și prețurile telefonului!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×