Samsung J1 apare În noi imagini și specificații: model low end cu ecran de 4.3 inch

611 ori
<b>Samsung J1 apare În noi imagini și specificații: model low end cu ecran de 4.3 inch</b>Dacă seria Galaxy A de la Samsung a debutat la noi în țara în această săptămână, Seria J e în continuare la nivel de zvon. Azi vedem o nouă serie de specificații și imagini cu Samsung J1, telefon neanunțat oficial încă. &nbsp; Acest device...

Dacă seria Galaxy A de la Samsung a debutat la noi în țara în această săptămână, Seria J e în continuare la nivel de zvon. Azi vedem o nouă serie de specificații și imagini cu Samsung J1, telefon neanunțat oficial încă.

Acest device va deschide drumul pentru o serie de produse entry level de la Samsung, din aceeași serie. Se pare că Samsung Galaxy J1 va avea un procesor Spreadtrum Pike la bord, un dual core Cortex A7 la 1.2 GHz, însoțit de 512 MB RAM. Terminalul va include și un display de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, 4 GB memorie internă și un slot microSD. în spate se va afla o cameră de 5 megapixeli cu suport pentru captura video 720p la 30 FPS și cu blitz LED.

Telefonul include și o cameră frontală de 2 MP și măsoară doar 8.9 mm în grosime, cântărind 130 de grame. El include o baterie de 1850 mAh, oferă suport pentru Bluetooth 4.0, Glonass, AGPS, WiFi Direct și WiFi b/g/n. Ca OS avem la bord Android 4.4 KitKat, iar telefonul va avea și o versiune dual SIM. Prețul lui Samsung J1 nu este cunoscut încă, dar bănuim că va fi foarte accesibil.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×