ASUS ZenWatch 2 ar putea aduce o baterie care oferă 7 zile de funcționare

747 ori
<b>ASUS ZenWatch 2 ar putea aduce o baterie care oferă 7 zile de funcționare</b>în acest moment, majoritatea modelelor smartwatch oferă una sau două zile de funcționare, dar ASUS are o soluție pentru această problemă. Aparent, modelul lor ZenWatch 2 va avea o viață a bateriei de 7 zile cu o singură încărcare. &nbsp;...

în acest moment, majoritatea modelelor smartwatch oferă una sau două zile de funcționare, dar ASUS are o soluție pentru această problemă. Aparent, modelul lor ZenWatch 2 va avea o viață a bateriei de 7 zile cu o singură încărcare.

Informațiile vin de la publicația Taipei Times, care citeaza oficiali ai companiei ASUS. Smartwatch-ul de nouă generație va avea ca scop rezolvarea problemelor întregului segment smartwatch, printre care și autonomia și cantitatea mică de funcții ale ceasurilor. Viitorul model Zenwatch va aduce un procesor destul de performant și cu consum redus de energie, dar și o interfață simplă și minimalista.

Există speculații că Android Wear va fi înlocuit cu un OS ceva mai light și eventual unul care să consume mai puțină baterie. ZenWatch 2 ar putea sosi în trimestrul 3, având rolul de rival pentru Apple Watch, care va fi deja disponibil la acel moment. Zvonurile afirmă că ceasul Apple are o viață a bateriei de doar câteva ore, deci bătălia e deschisă la acest capitol.

Credeți că va renunța ASUS la Android Wear atât de ușor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×