Samsung Jasper - telefon cu conectivitate 4G și procesor Qualcomm

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.275 ori
<b>Samsung Jasper - telefon cu conectivitate 4G și procesor Qualcomm</b>A apărut pe web și prima imagine oficială cu Samsung Jasper. Numele de cod sub care este cunoscut - SCH-I200. Va fi vândut în rețeaua Verizon din SUA și nu se știe dacă va trece Oceanul Atlantic spre a ajunge pe bătrânul continent. Sunt rețele...

A apărut pe web și prima imagine oficială cu Samsung Jasper. Numele de cod sub care este cunoscut - SCH-I200. Va fi vândut în rețeaua Verizon din SUA și nu se știe dacă va trece Oceanul Atlantic spre a ajunge pe bătrânul continent. Sunt rețele 4G și în Europa de Vest.

Acest smartphone sud-coreean se spune că ar integra un dual-core de proveniență Qualcomm la 1.5 GHz - Snapdragon MSM8960. Display-ul său ar avea rezoluție WVGA sau 480x800 pixeli, 16 milioane culori. Panoul din spate arată o cameră foto fără LED flash. Ar rula Android 4.0 din fabrică.

Presupun că va fi un model targetat în zona middle-level și nu într-o poziție de top. Interesant este că Samsung livrează telefoane cu mai multe tipuri de procesoare pe lângă cele Exynos produse in-house. Galaxy Nexus are un TI OMAP dual-core la 1.2 GHz, Galaxy R aducea Tegra 2 dual-core la 1.2 GHz și la Jasper s-a ales un Qualcomm din generațiile anterioare - identic cu cel de pe HTC Sensation & Sensation XE.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×