Samsung lanseaza 3 noi telefoane muzicale

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.718 ori
<b>Samsung lanseaza 3 noi telefoane muzicale</b>Samsung n-a ezitat sa isi consolideze locul secund din topul producatorilor de terminale mobile, lansand astazi 3 noi telefoane: SGH-i450, SGH-F330 si SGH-F210. Primul dintre acestea, i450 este un slider care prezinta utilizatorului un difuzor atunci cand...

Samsung n-a ezitat sa isi consolideze locul secund din topul producatorilor de terminale mobile, lansand astazi 3 noi telefoane: SGH-i450, SGH-F330 si SGH-F210.

Primul dintre acestea, i450 este un slider care prezinta utilizatorului un difuzor atunci cand este deschis. Terminalul este dotat cu un display de 2.4 inch, o camera de 2 megapixeli si un sistem de control prin rotita touch, extrem de utila pentru scrollul intre melodii. Veti putea stoca playlisturile preferate pe cardul microSD inclus, telefonul devenind astfel ideal pentru melomani. Urmatorul model, F330 foloseste un web browser full, aceeasi camera de 2 megapixeli, slotul microSD si un display de 2.1 inch.

In cele din urma, Samsung SGH-F210 este un telefon cu un design interesant, dotat de asemenea cu o camera de 2 megapixeli si slot pentru carduri microSD. Totusi este posibil sa nu apreciati display-ul sau de doar 1.46 inch si lipsa unui browser. Poate va veti multumi cu tunerul FM... Toate cele 3 telefoane sosesc direct in Europa si nu exista inca o data sigura de lansare sau o lista de preturi oficiale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×