Google lucreaza la un sistem de operare pentru mobile!

823 ori
<b>Google lucreaza la un sistem de operare pentru mobile!</b>Dupa luni intregi de speculatii se pare ca in sfarsit stim care sunt planurile celor de la Google in ce priveste industria telefoniei mobile. Gigantul motoarelor de cautare nu va crea un telefon "fizic", axandu-se pe lansarea unui sistem de operare bazat...

Dupa luni intregi de speculatii se pare ca in sfarsit stim care sunt planurile celor de la Google in ce priveste industria telefoniei mobile. Gigantul motoarelor de cautare nu va crea un telefon "fizic", axandu-se pe lansarea unui sistem de operare bazat pe Linux si care va functiona pe majoritatea terminalelor mobile.

Google isi va modifica suita sa online de unelte virtuale, cum ar fi messengerul, emailul si hartile, adaptandu-le la noul sistem de operare. Compania ar putea de asemenea planui sa-i depaseasca pe cei de la Microsoft, care detin 10% din piata sistemelor de operare mobile datorita celebrului Windows Mobile si a versiunilor sale. Zvonurile ne informeaza despre posibila gratuitate a OS-ului dezvoltat de catre Google, care va evita sa procedeze ca Microsoft, taxandu-si colaboratorii pentru softuri.

O alternativa ar fi ca utilizatorii pregatiti sa isi hackuiasca telefonul, sa poata instala sistemul de operare Google pe orice sistem si platforma. Exista evident si o serie de persoane nemultumite, in legatura cu miscarile celor de la Google, cum ar fi CEO-ul Vodafone, Arun Sarin, care afirma ca un Google Phone este inutil, de vreme ce beneficiem deja de un motor puternic de cautare. In cazul in care sistemul de operare va putea fi folosit pe Google Phone, fara incidente se pare ca o era fara Symbian si Windows Mobile va incepe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×