Samsung lansează ceva special pe 24 august în România, e probabil vorba de Galaxy Note 8

1.188 ori
<b>Samsung lansează ceva special pe 24 august în România, e probabil vorba de Galaxy Note 8</b>Exact ca anul trecut cei de la Samsung se vor mișca rapid și acum cu lansarea pe plan local a noului phablet din seria Galaxy Note. În vreme ce prezentarea internațională are loc pe 23 august, debutul local este programat la doar o zi distanță

Atunci când Samsung Galaxy S8 a debutat în primăvara acestui an, terminalul a primit imediat un eveniment de lansare şi în România, la doar o zi după debutul internaţional. Ca atare, nu ar trebui să ne mire dacă şi Galaxy Note 8 are parte de acelaşi tratament. Samsung a trimis o invitaţie la un eveniment special organizat în România pe 24 august şi aflaţi mai jos despre ce e vorba.

Nu e foarte clar ce device vom vedea la faţa locului, dar şansele sunt foarte mari să fie Samsung Galaxy Note 8. Invitaţia prezintă conturul unui terminal şi ceea ce pare a fi un stylus lângă. Îmi amintesc că anul trecut Galaxy Note 7 a debutat la un soi de birou/hub, unde se miza mult pe productivitate ca funcţie centrală. Am vazut prezentări ale unor oameni de afaceri si antreprenori atunci. Şi la Note 8 ar putea fi un eveniment similar, dar asta nu înseamnă că nu vom afla mai multe şi despre funcţiile sale de divertisment.

Mă gândesc la noua camera dual, care a tot scăpat şi pe care Samsung ar trebui să o detalieze în mod special, fiind o premieră pe flagship-urile sale. Apoi ecranul Infinity cel mare de 6.3 inch, stylusul cel nou şi funcţionalitatea software Air Command aferentă ar trebui să primească prezentări ample. Samsung are un grup loial de fani în România şi cunosc cazuri de persoane care au ţinut cu dinţii de Note 7, chiar şi când ar fi trebuit să îl returneze.

Ca atare e lesne de înţeles de ce Note 8 primeşte atât de rapid o lansare şi la noi. Estimez că va ajunge în magazine în septembrie, poate în perioada Back to School.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×