Samsung lansează dispozitivul de monitorizare Activity Tracker În Germania

Autor:  | Publicat în:  Samsung 980 ori
<b>Samsung lansează dispozitivul de monitorizare Activity Tracker În Germania</b>De curând, cei de la Samsung au lansat un nou device menit să monitorizeze starea de sănătate a utilizatorilor, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Germania. Device-ul cu pricina se va numi Activity Tracker și va ajunge pe piață la un preț...

De curând, cei de la Samsung au lansat un nou device menit să monitorizeze starea de sănătate a utilizatorilor, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în Germania. Device-ul cu pricina se va numi Activity Tracker și va ajunge pe piață la un preț de aproximativ 80 euro.

Printre funcțiile oferite de Samsung Activity Tracker putem enumera: afișarea numărului de calorii arse, numărul de pași făcuți, distanța parcursă, viteza medie sau monitorizarea somnului. Aflăm că acest mic device măsoară doar 7.5 mm în grosime și cântărește 5.5 grame.

Samsung lansează dispozitivul de monitorizare Activity Tracker În Germania

Samsung Activity Tracker se va conecta la smartphone-urile ce dispun de Bluetooth 4.0 LE, urmând ca încărcarea acestuia să se realizeze prin intermediul unui port microUSB. Aflăm și faptul că o încărcare completă promite o autonomie de până la 5 zile.

Samsung lansează dispozitivul de monitorizare Activity Tracker În Germania

Pe lângă cureaua disponibilă în pachet, cei de la Samsung vor oferi și un mic clip în care putem introduce device-ul de monitorizare pentru a putea fi atașat cu ușurință de tricou sau pantaloni în timpul exercițiilor fizice.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×