HTC Desire 516 primește certificare de la autoritățile chineze; un nou device accesibil de 5 inch

Autor:  | Publicat în:  HTC 663 ori
<b>HTC Desire 516 primește certificare de la autoritățile chineze; un nou device accesibil de 5 inch</b>Pe lângă cele două terminale din familia Desire ce au fost lansate la Mobile World Congress, și anume Desire 816, respectiv Desire 610, iată că un nou astfel de device din gama Desire își face apariția într-o serie de imagini care scot la...

Pe lângă cele două terminale din familia Desire ce au fost lansate la Mobile World Congress, și anume Desire 816, respectiv Desire 610, iată că un nou astfel de device din gama Desire își face apariția într-o serie de imagini care scot la iveală o diagonală de 5 inch.

Device-ul cu pricina a primit de curând certificare din partea autorităților chineze, și totodată a fost dezvăluită și o serie de imagini cu acesta. Potrivit documentelor de certificare, acest terminal se va numi HTC Desire 516.

HTC Desire 516 primește certificare de la autoritățile chineze; un nou device accesibil de 5 inch

HTC Desire 516 va dispune de un display de 5 inch cu rezoluție 540x960 pixeli, un procesor quad-core tactat la 1.3 GHz, 512 MB RAM, o cameră de 5 megapixeli cu LED flash și o cameră frontală VGA. Din câte se pare, acesta va fi disponibil și într-o altă variantă ce va veni cu 1 GB RAM și un procesor quad-core de 1.2 GHz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×