Samsung lansează două carduri de memorie ultra rapide, ideale pentru captura 4K

1.243 ori
<b>Samsung lansează două carduri de memorie ultra rapide, ideale pentru captura 4K</b>Samsung a anunţat astăzi două noi produse şi anume două carduri de memorie, Pro Plus şi Evo Plus. Acestea vin cu o viteză a memoriei &icirc;mbunătăţită faţă de produse mai vechi şi sunt ideale pentru captura video 4K. &nbsp; Samsung Pro Plus...

Samsung a anunţat astăzi două noi produse şi anume două carduri de memorie, Pro Plus şi Evo Plus. Acestea vin cu o viteză a memoriei îmbunătăţită faţă de produse mai vechi şi sunt ideale pentru captura video 4K.

Samsung Pro Plus este ideal pentru camerele DSLR şi vine cu o viteză maximă de citire de 95 MB/sec. Acest model vine în versiuni de 32 şi 64 GB, care permit înregistrarea de aproximativ 110 minute de captură 4K sau 490 de minute de captură Full HD. Seria EVO Plus aduce atât modele SD, cât şi microSD. Acest tip de produs are o viteză de citire puţin mai scăzută şi anume 80 MB/s pentru SD şi 20 MB/s pentru microSD.

Totuşi, capacităţile de stocare ajung până la 128 GB de aceast adata. Ambele tipuri de carduri SD vin cu funcţia Samsung 5-proof, ceea ce înseamnă că sunt rezistente la apă, temperaturi extreme, raze X, magnetizare şi şoc. Cardurile Plus pot fi scufundate în apă marină tip de 72 de ore fără probleme. Nu avem preţuri încă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×