Iată cele mai vândute 5 telefoane din portofoliul eMAG, la început de luna mai 2015

4.127 ori
<b>Iată cele mai vândute 5 telefoane din portofoliul eMAG, la început de luna mai 2015</b>Printre posibilitățile de sortare a produselor pe pagina magazinului online eMAG.ro, avem și opțiunea prin care ni se afișează cele mai v&acirc;ndute terminale. Av&acirc;nd la dispoziție această funcție ne-am hotăr&acirc;t să vă prezentăm la...

Printre posibilitățile de sortare a produselor pe pagina magazinului online eMAG.ro, avem și opțiunea prin care ni se afișează cele mai vândute terminale. Având la dispoziție această funcție ne-am hotărât să vă prezentăm la începutul fiecărei luni un top 5 al celor mai bine vândute terminale mobile din portofoliul eMAG., topul pe luna mai fiind afișat mai jos.

Pe primul loc în cadrul acestui top se află Samsung Galaxy S6 Edge, telefon ale cărui curburi au cucerit și publicul român. Telefonul în cauză adoptă un display QHD de 5.1 inch, 3 GB memorie RAM, un procesor octa-core Exynos 7420 și o cameră foto principală de 16 megapixeli cu deschidere f/1.9. Versiunea de 32 GB costă la eMAG 3.899 lei.

Imediat pe locul 2 în topul vânzărilor de smartphone-uri se află iPhone 6 în varianta space grey de 16 GB, telefon pe care mulți îl găsesc atractiv în ciuda prețului ce sare de 3.000 lei. iPhone 6 sosește cu display de 4.7 inch, carcasă metalică de 6.9 mm și o cameră ce iese în relief. Prețul său este de 3.149 lei.

HTC One M9 este telefonul care ocupă locul numărul 3 cu toate că îmbunătățirile față de generația anterioară nu îl recomandă. Printre lucrurile ce dezamăgesc la acest terminal se află și camera foto de 20 megapixeli cu bliț dual. HTC One M9 costă 3.299 lei în varianta cu 32 GB de stocare.

Pe locurile 4 și 5 se află Samsung Galaxy S6 și LG G Flex 2, terminale recent lansate pe piață ce oferă procesoare octa-core, conectivitate 4G LTE și design-uri pentru două categorii diferite de public. Galaxy S6 este disponibil la un preț de 3.299 lei, în timp ce modelul LG G Flex 2 poate fi achiziționat pentru suma de 2.549 lei.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×