Samsung lanseaza inca doua telefoane, SGH-E840 si SGH-J600

4.392 ori
<b>Samsung lanseaza inca doua telefoane, SGH-E840 si SGH-J600</b>Cei de la Samsung au fost destul de ocupati in cadrul show-ului CommunicAsia din Singapore, lansand inca doua terminale, pe langa SGH-E950, prezentat in articolul anterior. Aceste doua handseturi sunt destinate exclusiv pietei asiatice, cel putin...

Cei de la Samsung au fost destul de ocupati in cadrul show-ului CommunicAsia din Singapore, lansand inca doua terminale, pe langa SGH-E950, prezentat in articolul anterior.

Aceste doua handseturi sunt destinate exclusiv pietei asiatice, cel putin deocamdata. Primul dintre acestea, SGH-E840 este un telefon slim, masurand doar 10.6mm grosime. Terminalul este un quad-band GSM/EDGE care include o camera de 2 megapixeli, slot pentru carduri de memorie microSD si conectivitate Bluetooth 2.0. Avand in vedere ca Sony Ericsson si Nokia au avut numeroase lansari in ultima vreme, este evident ca si Samsung intra in aceasta competitie a lansarilor "de vara", pentru a castiga o parte din publicul care nu se afla inca sub vraja iPhone.

Samsung SGH-E840

Pentru persoanele cu un venit modest, exista cel de-al doilea terminal lansat in cadrul CommuniAsia: SGH-J600. Telefonul soseste dotat cu o camera de 1.3 megapixeli, suport pentru playback-ul fisierelor MP3, slot pentru carduri de memorie microSD, toate intr-un ambalaj metalic cu un finisaj placut privirii. Nu cunoastem inca detalii despre pretul acestor terminale, dar va vom informa de indata ca informatia va fi data presei.

Samsung SGH-J600

Samsung SGH-J600

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×