Samsung lanseaza telefonul SGH-E950

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.333 ori
<b>Samsung lanseaza telefonul SGH-E950</b>Samsung tocmai a lansat stilatul SGH-E950 in Singapore, incorporand sistemul de control touch sensitive in locul unui pad directional, similar cu cel prezent la notebook-uri. Samsung afirma ca interfata dedicata utilizatorului folosita in cazul acestui...

Samsung tocmai a lansat stilatul SGH-E950 in Singapore, incorporand sistemul de control touch sensitive in locul unui pad directional, similar cu cel prezent la notebook-uri.

Samsung afirma ca interfata dedicata utilizatorului folosita in cazul acestui terminal se bazeaza pe miscarile de "maturare" pe care posesorul telefonului le face folosindu-si degetele. Totusi se pune problema daca oamenii in varsta vor stii sa foloseasca un astfel de terminal, dar avand in vedere ca ne aflam in era touch-screen-ului, acesta va deveni curand un standard pentru toti utilizatorii unui telefon mobil. SGH-E950 include un display OLED de 1.2 inch si unul color de 2 inch si 262.000 de culori.

Telefonul este un tri-band GSM/EDGE, dotat cu o camera de 3.2 megapixeli cu functii de inregistrare video. De asemenea noul terminal produs de Samsung va include suport pentry playback-ul fisierelor MP3, iar utilizatorii vor putea folosi cei 70MB de memorie interna pentru a stoca melodiile preferate. Daca spatiul nu este suficient, se va putea folosi slotul pentru carduri de memorie microSD. SGH-E950 se va lansa in iulie la un pret inca neanuntat.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×